Het verhaal van Goesting

Wij starten vanuit een passie voor koken en eten. We koken bij jou thuis alsof het voor onszelf is…enkel de dingen die we zelf ook lekker vinden en waar we 100% achter staan. Maar uiteraard ook op jouw maat en volgens jouw budget.

Enkele jaren geleden ben ik als jonge hobbykok gestart met een koksopleiding in CVO Tanera. Omdat ik na afloop meer met de opgebouwde kennis wou doen, ben ik als sous-chef na de uren begonnen bij Chef Patrick Caignau in de Tafel van 2.

De basis kende ik, maar chef Patrick leerde me de stiel, of moet ik zeggen de kunst.

Na verloop van tijd begon ik zelf wat vragen te krijgen voor opdrachten bij mensen thuis…en daaruit is “Goesting” ontstaan.

In de tafel van 2 leerde ik Ivo kennen. Ivo heeft zowel zaal als keuken ervaring. Na de overname van het restaurant stond het in de (Goesting) sterren geschreven dat Ivo en ik de handen zouden in mekaar slaan om samen het Goesting verhaal verder te schrijven.

Koken aan huis

Vanaf 6 personen transformeren we jullie woonkamer in een restaurant voor een gastronomische beleving. Just sit back and relax…wij nemen het over. Geniet gewoon van het moment en jullie gasten.

Het menu kunnen we geheel in overleg met jullie opstellen of we kunnen jullie ook verrassen met de creativiteit van het moment.

Private dining

We transformeren onze woonkamer in een restaurant voor een gastronomische beleving tot 12 personen.

We bieden jullie een 5, 6 of 7 gangen menu aan dat we kunnen aanpassen aan jullie wensen.

Hierbij serveren we bijpassende wijnen of een niet alcoholisch alternatief. Breng je liever je eigen wijnen mee, kan dat ook zonder problemen. Hiervoor rekenen we enkel stopselgeld aan.

Hoe ziet onze keuken er uit?

Wij pinnen ons niet graag vast op één type keuken. Aangezien we zelf heel graag variëren in wat we degusteren, zal je dat ook terugvinden in de gerechten. Gaande van klassieke gerechten, tot comfortfood, streetfood, Aziatische keuken, BBQ, enzo…

Enkele dingen staan echter altijd centraal: kwaliteit, smaak en vooral veel passie! Hieronder zie je enkele van onze meest recente verwezenlijkingen.

Bedrijfsevents

Op zoek naar de perfecte partner voor jullie bedrijfscatering? Wij staan klaar om jullie events, vergaderingen of andere gelegenheden te voorzien van een heerlijke culinaire begeleiding.